Trabzonspor kupa için kenetlendi

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon başarısız bir sezon geçiren ve alt sıralardan kurtulmaya çalışan Trabzonspor, sezonun telafisi olarak gördüğü Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine getirmek için kenetlendi.Spor Toto Süper Lig’de yaşadığı puan kayıplarıyla tari

Trabzonspor kupa için kenetlendi

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon başarısız bir sezon geçiren ve alt sıralardan kurtulmaya çalışan Trabzonspor, sezonun telafisi olarak gördüğü Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine getirmek için kenetlendi.


Spor Toto Süper Lig’de yaşadığı puan kayıplarıyla tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda elde ettiği başarıyı, deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı yarı final ilk maçında sürdürmeyi hedefliyor. Lig aksine kupada başarılı bir performans sergileyen Karadeniz ekibi rakibi karşısında Trabzon'a avantajlı skor ile dönmeyi hedefliyor. Bordo-mavili takım bu sezon ligde başarısız sonuçlar alarak alt sıralardan yer alsa da kupa da ise grubu lider tamamlayarak yarı finale yükseldi. Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon oynadığı 8 maçta 7 galibiyet elde etti. 1 maçtan ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Attığı 21 gole karşılık kalesinde ise 6 gol gördü.


Trabzonspor cephesinde istenmeyen sezon olarak geçen 2012-2013 sezonunda bordo-mavililer tek telafi olarak gördükleri Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynamayı planlıyor. Avrupa Kupalarına katılmanın kestirme yolu ve sezonu kurtarmanın tek kulvarı olarak görülen kupada başta yönetim, teknik direktör Tolunay Kafkas ve futbolcular galibiyet için kenetlendi. Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılı maçlar çıkartan bordo-mavili futbolcular, kupayı Trabzon'a getirerek kendilerini affettirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor