Trabzonspor Kukesi'ye hazır!

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi Play-off mücadelesi rövanş maçında yarın akşam Hüseyin Avni Aker satadında Arnavutluk'un Kukesi takımıyla yapacağı karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamladı.FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde 15 dakikası

Trabzonspor Kukesi'ye hazır!

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi Play-off mücadelesi rövanş maçında yarın akşam Hüseyin Avni Aker satadında Arnavutluk'un Kukesi takımıyla yapacağı karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde 15 dakikası basına açık olarak yapılan antrenmana Bosingwa dışındaki bütün futbolcular katıldı.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yeönetiminde yapılan antrenmanda Bordo-mavili oyuncular önce kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdiler ve ardından taktik çalışması yaptılar.

Bu arada Kukesi takımının Teknik Direktörü Süleyman Starova UEFA karşılaşmaları öncesi düzenlenmesi gereken basın toplantısını yapmaması ve ayrıca idmana da basın mensuplarının alınmaması dikkat çekti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler