Trabzonspor kritik maçlarda kazanamıyor

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor, büyük bir fırsatı tepti.Geçtiğimiz hafta deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 5-1 mağlup ederek bu sezon ilk kez dördüncülük koltuğuna oturan Trabzonspor, yine depl

Trabzonspor kritik maçlarda kazanamıyor

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor, büyük bir fırsatı tepti.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 5-1 mağlup ederek bu sezon ilk kez dördüncülük koltuğuna oturan Trabzonspor, yine deplasmanda Gaziantepspor'a mağlup olmasıyla 6. sıraya geriledi. Oynanan kötü futbol sonrası dördüncülük koltuğunu Bursaspor'a kaptıran Karadeniz ekibi, final niteliği taşıyan maçların altından kalkamayarak hayal kırıklığı yaşatırken, başta teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcular yönetimin ve camianın tepkisini aldı.

ÜÇ KRİTİK MAÇI KAZANAMADI

Ziraat Türkiye Kupası'na ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda ederek Spor Toto Süper Lig'de hedef kovalamayan başlayan Trabzonspor, ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışı Gaziantepspor karşısında sürdüremedi. Ligin 15. haftasında sahasında Eskişehirspor'a 4-1 mağlup olan Trabzonspor, zirveye ortak olma şansını ligin ilk yarısında kaybederken, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Sivasspor'a 3-2 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti. Son olarak Gaziantepspor'a 2-0 kaybeden Karadeniz ekibi, lige ortak olma şansını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler