Trabzonspor köstebek arıyor...

Haber61 TV genel koordinatörü Hakan Yoloğlu’nun hazırlayıp sunduğu ve Lig TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı ve Habertürk Gazetesi Trabzonspor yazarı Haluk Ayyıldız’ın konuk olarak katıldığı yeni program basın tribününde gündem yaratan konular konuşuldu

Trabzonspor köstebek arıyor...

Haber61 TV genel koordinatörü Hakan Yoloğlu’nun hazırlayıp sunduğu ve Lig TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı ve Habertürk Gazetesi Trabzonspor yazarı Haluk Ayyıldız’ın konuk olarak katıldığı yeni program basın tribününde gündem yaratan konular konuşuldu.

Lig TV muhabiri Can Karyağdı, Trabzonspor’un CEO'su Burak Gürdal’ın Akhisar maçı öncesi  kendisini arayarak "TRT  Trabzonspor kadrosunu eksiksiz verdi. Acaba bu kadro kimin tarafından basına sızdırılıyor" diye sorduğunu ifade etti.

Görünen o ki yönetim basına sızdırılan haberlerden rahatsızlık duyup takım içinde ki köstebeği aramaya başladı.

Trabzonspor’da bunca sorun ve sıkıntı varken Ceo Burak Gürdal’ın takımdaki köstebeği araması tepkiyle karşılandı.

Trabzonspor taraftarlarından 3834 ‘e gelen mesajların konuşulduğu programda, Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodziç “gitsin mi, kalsın mı?” adı altında anket yapıldı. Taraftarlardan gelen mesajların tamamına yakını Vahit Halilhodziç’in gitmesinden yana tavır koydu.

Basın Tribünü her hafta pazartesi günü saat 13: 30 da haber61 TV ekranlarında olacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor