Trabzonspor Konya ile yeniden

Spor Toto Süper Lig'in 27.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor rakibi ile 24.kez karşı karşıya geliyor.Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve puan kaybetmeye tahammülü olmayan Trabzonspor il

Trabzonspor Konya ile yeniden

Spor Toto Süper Lig'in 27.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor rakibi ile 24.kez karşı karşıya geliyor.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve puan kaybetmeye tahammülü olmayan Trabzonspor ile kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor arasında oynanacak olan müsabaka iki takımın da ligdeki kaderini çizecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 23 maçta Trabzonspor 11 galibiyet elde ederken, Konyaspor ise 6 galibiyet kazandı. 6 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük kuramadı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor rakip fileleri 36 kez havalandırırken, kalesinde 27 gol gördü. 2008-2009

sezonunda iki takım arasında oynanan müsabakalarda Trabzonspor rakibini Konya'da 3-2 mağlup ederken, evinde ise rakibine 1-0 mağlup olmuştu.

İki takım arasında Trabzon'da oynanan 11 maçta Trabzonspor 6 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Bordo-mavili takım kendi sahasında attığı 21 gole karşılık kendi kalesinde 14 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor