Trabzonspor kongre sesleri

Trabzonspor’da ardarda gelen kötü sonuçlar yönetimin koltuğunu da sallamaya başladıTrabzonspor yönetim kurulu artarda da alınan kötü sonuçların ardından olağanüstü kongreyi gündemine aldığı öğrenildi.Dün gece Avni Aker’de oynanan ve 3-0 kaybedilen Fenerba

Trabzonspor kongre sesleri

Trabzonspor’da ardarda gelen kötü sonuçlar yönetimin koltuğunu da sallamaya başladı

Trabzonspor yönetim kurulu artarda da alınan kötü sonuçların ardından olağanüstü kongreyi gündemine aldığı öğrenildi.

Dün gece Avni Aker’de oynanan ve 3-0 kaybedilen Fenerbahçe maçında taraftarlar yönetime istifa çağrısı yaparken maçtan sonra Bordo mavili yöneticilerin bir kısmı bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

KONGRE  KARARSIZLIĞI

Başkan Sadri Şener  taraftarın kendisini istifaya davet etmesinin ardından adeta yıkılırken başkan  Şener’in olağanüstü kongre yapılması fikrine  sıcak baktığı iddia edildi.

Bordo mavili yönetim de olağanüstü kongre yapılması ile ilgili net bir karar çıkmazken Trabzonspor yönetimi ilk etapta Mart yada Mayıs ‘ta kongre yapılması fikrini gündeme getirdi

Ancak yönetim içindeki bir kanatta  olağanüstü kongre kararına şiddetle muhalefet ederken, kongrenin  zamanında  yani 2013 aralıkta yapılması fikrini savundu.

MART KONGRESİ ZARAR VERİR

Yönetim kurulu olağanüstü kongre için düşündüğü tarihlerden biri olan Mart ayında yapılacak kongre kötü günler yaşayan bordo mavili futbolcularda baskının daha da artmasına neden olacak. Ligde kritik eşikte bulunan Trabzonspor hızla alt sıralara inerken mart ayında ligler oynanırken yapılacak kongre kulübün daha kötü günler yaşamasına sebep olabilir

MAYIS DAHA UYGUN

Öte yandan olağan üstü genel kurul'un Trabzonspor kulübünün Mayıs ayındna Ligler bitiminden sonra yapılması konusunda da istekler ağır basıyor.

Özellikle Trabzonspor'de uzun yıllar görev yapmış önemli isimler, Mart ayında yapılacak bir kongrenin zaten kötü giden süreci daha da zora sokacağı görüşünde birleşirken en uygun tarih olarak Mayıs ayını verirken, az bir kısım ise Kongre'nin Aralık 2013 tarihinde yapılması yönünde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor