Trabzonspor kongre delegeleri bu tehlikeye dikkat!

Trabzonspor’da kongre üyelerinin tamamına yakınının haberi olmadığı bir detay ortaya çıktı.Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre; Trabzonspor kongre üyeleri gerçekleşecek bir kongrede oy kullanamama tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirlendi

Trabzonspor kongre delegeleri bu tehlikeye dikkat!

Trabzonspor’da kongre üyelerinin tamamına yakınının haberi olmadığı bir detay ortaya çıktı.

Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre; Trabzonspor kongre üyeleri gerçekleşecek bir kongrede oy kullanamama tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirlendi. Bordo mavili takımın kongre üyelerinin yatırması gerektiği aidat ücretinin bu ayın sonunda yani 30 Eylül’e kadar yatırması gerektiği öğrenildi. Aksi takdirde kongre üyelerinin gerçekleştirilecek kongrede oy kullanamayacağı ortaya çıktı. Bu durumun son güne 20 gün kalmasına rağmen delegelere bildirilmediği belirtildi.

Yaşanan bu gelişme üzerine Haber61.net’e konuyla ilgili açıklama yapan Sicil Kurulu Başkanı Tayfun Sezerlioğlu gerekli bilgilendirmenin gelecek günlerde yapılacağını belirterek şöyle konuştu; “ Gerekli uyarıyı bugün yapıyorsun unutuyorlar sonradan sıkıntı oluyor. O yüzden erken başlamadık duyurulara Ayın 15’inde bilgilendirme yapacağız. 15’inden itibaren belirli aralıklarla duyurularımızı 30 Eylül’e kadar yapacağız. Bu tarihler tüzükte yer alır bizde ona göre hareket ederiz.”

30 Eylül’e kadar üyelerin ücretlerini yatırmadığı takdirde ne gibi sıkıntılar yaşanacağına da açıklık getiren  Sezeroğlu, “aidatlar yatırılmadığı takdirde kongrede üyeler oy kullanamayacak “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor