Trabzonspor koltuğunu geri aldı

Lider Trabzonspor, şampiyonluk yolunda çok ama çok zor bir virajı 1-0'la döndü, koltuğu 24 saat sonra Fenerbahçe'den geri aldı! Bu sezon Trabzonspor'u sırtlayan isim olan Burak da adeta tribünlere mesaj gönderdi: Şampiyonluğun anahtarı bende!

Trabzonspor koltuğunu geri aldı

Geçen sezonun şampiyonu, bu sezonun üçüncüsü Bursaspor ile sahasında karşılaşan bordo mavililer, korkulan mücadeleyi zor da olsa 3 puanla geçmeyi başardı.

Tıklım tıklım dolu tribünler önünde, taraftarının müthiş desteğiyle oynayan Trabzonspor, bu kez maçın değil ilk yarının son dakikasında ama yine Burak Yılmaz'ın attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti. Bordo mavililer böylece son 5 maçında 15. puanını aldı ve ilginç bir şekilde üstüste 5. maçını da tek farkla kazandı. Maçın 45. dakikasında Colman'ın derinlemesine pasında topla buluşan Umut Bulut, meşin yuvarlağı Burak'ın önüne aktardı. Rakiplerine rağmen topu kontrol ederek ceza alanına giren Burak'ın yerden vuruşunda, meşin yuvarlak oyuna yeni giren kaleci Yavuz'un sağından filelerle buluştu: 1-0

Maçın ilk yarısında etkisiz kalan Bursaspor ise ikinci yarıda biraz kendine geldi ancak yine de golü getirecek etkinliği sağlayamadı.

Trabzonspor Burssapor galibiyetiyle puanını 69'a yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe çıkan 67 puanlı Fenerbahçe'den koltuğu geri aldı.

Maç Sonrası radyohaber61'de

Trabzonspor-Bursaspor karşılaşması sonu maç yorumu radyohaber61'de

Programa göndereceğiniz mesaj ve sorularla katılmak için TIKLAYINIZ...

Canlı yayın telefonları: 0 462 326 71 72

                                    0 532 456 71 41

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor