Trabzonspor kolları sıvadı

Spor Toto Süper Final maçlarının bitmesiyle birlikte Trabzonspor, UEFA'nın Türk Futbolu hakkında vereceği kararı beklemeye başlarken diğer taraftan ise transfer politikasını izleyeceği yol haritasını belirliyor. Trabzonspor, PFDK'nın şike iddialarına yöne

Trabzonspor kolları sıvadı

Spor Toto Süper Final maçlarının bitmesiyle birlikte Trabzonspor, UEFA'nın Türk Futbolu hakkında vereceği kararı beklemeye başlarken diğer taraftan ise transfer politikasını izleyeceği yol haritasını belirliyor. 

Trabzonspor, PFDK'nın şike iddialarına yönelik kararları sonrası gözünü UEFA'ya çevirdi. UEFA'nın vereceği kararı merakla bekleyen bordo-mavililer ligin bitmesiyle de transferde izlenecek yol haritasını belirliyor. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde asbaşkan Nevzat Şakar ve teknik direktör Şenol Güneş bir araya gelerek gelecek sezonla ilgili düşünceleri paylaştı. Artıların ve eksilerin masaya yatırıldığı toplantıda Spor Toto Süper Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupasını bir arada yürütebilecek bir kadronun ortaya konulması noktasında fikir birliğine varıldı. Geçtiğimiz sezon 3 kulvarda yarışan ancak ağırlığını Şampiyonlar Ligi’ne vermesi nedeniyle ligde ve kupada beklediğini bulamayan Karadeniz ekibi aynı hataya düşmemek için geniş bir kadro kurmanın hazırlığını yapıyor.

YERLİLER TAKIMDA TUTULACAK
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yerli oyuncuların takımda tutulmasını istedi. Özellikle bu sezon oynadığı futbol ve attığı 33 golle tartışmasız tüm kesimlerin beğenisini toplayan Burak Yılmaz'ın kesinlikle takımda kalması yönünde rapor veren deneyimli teknik adamın bu isteğine olumlu cevap vermek isteyen yönetim ise oyuncunun sözleşmesindeki de özel maddeyi kaldırmak ve yeni bir teklif sunmak için kesenin ağzını açmaya hazır olduğu öğrenildi. 2015 yılına kadar sözleşmesi devam eden yıldız futbolcuyu kimseye kaptırmak istemeyen bordo-mavili yönetimin önümüzdeki günlerde bir araya gelerek yeni sözleşme konusundaki detayları konuşması bekleniyor.

Öte yandan Trabzonspor yerli transfer konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Yabancı oyuncudan çok yerli oyuncu transferine önem veren Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor'dan Alper Potuk, Abdulkadir Özgen gibi oyuncuların transferini istediği gelen haberler arasında yer alıyor.

YABANCI OYUNCULARDAN BEKLENEN ALINMADI
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sezon başında transfer ettiği yabancı oyunculardan beklediği veremi alamadı. Polonyalı futbolcular Glowacki, Piotr ve Pawel Brozek kardeşlerle yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Karadeniz ekibinde Marek Cech ve Henrique'ye gelecek olan tekliflerinde değerlendirilmesini istedi. Güneş, Jebrin'i ise 1. lige çıkan 1461 Trabzon'a göndermeyi düşündüğü öğrenildi. 2012 Avrupa Şampiyonası yakında takip edecek olan bordo-mavili yönetim ise dış transferde izleyeceği yol haritasını bu organizasyona göre yön verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor