Trabzonspor koleji için geç kalındı

 Trabzonspor’un 25-26 Mayıs’ta gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurulu için başkanlığa adaylığını açıklayarak 21 proje ile yola çıkan Emre Aksoy, seçim çalışmalarını yaptığı ziyaretlerle sürdürüyor.  Trabzon’un köklü liselerinden Trabzon Lisesi Müdürü Ömer

Trabzonspor koleji için geç kalındı

 

Trabzonspor’un 25-26 Mayıs’ta gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurulu için başkanlığa adaylığını açıklayarak 21 proje ile yola çıkan Emre Aksoy, seçim çalışmalarını yaptığı ziyaretlerle sürdürüyor. 
 
Trabzon’un köklü liselerinden Trabzon Lisesi Müdürü Ömer Eyüboğlu’nu ziyaret eden Aksoy, projeleri arasında yer alan Trabzonspor Koleji hakkında Eyüboğlu’na bir takım bilgiler vererek, bu projeyi hayata geçireceklerini ifade etti.
 
Trabzonspor Koleji ile Trabzon’da önemli bir boşluğu dolduracaklarına inandığını söyleyen Aksoy “Trabzonspor Koleji’ni orta vadede eğitim ve öğretime açmayı hedefliyoruz. Bölgeye de hitap etmesi amaçlanan Trabzonspor Koleji’nde ilk etapta 100 öğrenciye eğitim vermeyi planlıyoruz. Okulların içlerinde ki otoparkları kaldırarak, öğrencilerin spor ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecek alanlar inşa etmek istiyoruz. Açılacak olan kolej ile sporcu kökenli öğrencilere hizmetin yanı sıra bilime ve ilme hizmet eden bir ekol haline gelmeyi hedefliyoruz. Türkiye’nin çeşitli illerinden öğrencileri puanla Trabzonspor Koleji’ne alarak, iyi de bir psikolog yardımı ile adaptasyon sıkıntısı olmadan gelecek için yetiştirmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
 
Futbolun yenilenmeye ihtiyacı olduğunu kaydeden Trabzon Lisesi Müdür Ömer Eyüboğlu ise “Trabzonspor Koleji, Trabzonspor ve yeni nesil için büyük bir adım olacaktır. Trabzonspor Koleji için geç bile kalınmıştır. Trabzonspor’un kurtuluşu bu tür yatırımlarla olur. Böylece alt yapı daha profesyonel bir hal alacak ve bir futbol akademisi halini alacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor