Trabzonspor keyif verecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin ikinci yarısında camiaya keyif verecek bir takım izlettirmek istediklerini söyledi.Tecrübeli çalıştırıcı, Trabzonspor Dergisi'nde yayınlanan yazısında, ilk yarı sonunda puan olarak geride bulunmalarının önem

Trabzonspor keyif verecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin ikinci yarısında camiaya keyif verecek bir takım izlettirmek istediklerini söyledi.

Tecrübeli çalıştırıcı, Trabzonspor Dergisi'nde yayınlanan yazısında, ilk yarı sonunda puan olarak geride bulunmalarının önemli bir eksiklik olduğunu belirtirken, "Ancak özellikle son hafta oynadığımız Galatasaray maçında istenince iyi işler yapabilecek kapasiteye sahip olduğumuzu gösterdik" dedi.
 
Yaşanan kayıpların moral olarak kendilerini olumsuz etkilediğini dile getiren Güneş, "Bu nedenle bizlere yönelik üzüntü ve kızgınlığı çok iyi anlıyorum. Ancak bunu bir babanın çok sevdiği çocuğuna olan kızgınlık gibi algılamak gerektiğini düşünüyorum" ifadesini kullandı.
 
BU ANLAYIŞ ÜLKEYE YERLEŞMELİ
 
Sezona kötü başlamaları ve ardından gelen puan kayıplarının sıkıntı yarattığını kaydeden Şenol Güneş, "Takım olgusunu tam oturtamadık. Buna rağmen taraftarımız bizi tribünlerde desteklediler" diye konuştu. Bazı dış faktörler kendilerini etkilese de bunlara takılıp kalamayacaklarını vurguluyan bordo-mavili teknik adam, "Ülkesini seven insanlar olarak adalet beklemek hakkımız.
 
Bu anlayışın yerleşmesi gerektiği de doğrudur" şeklinde görüş bildirdi. Güneş, ikinci yarıda oyunlarını düzeltmek için gayret göstereceklerini vurgulayarak, "Kupa maçlarıyla başladığımız ikinci yarıda futbolumuzu geliştirerek taraftarlarımıza 
daha keyifli bir takım izlettirmek amacındayız" dedi.
 
ÜZÜLMEK YERİNE ÇALIŞMALIYIZ
 
Şenol Güneş, şike sürecinin hâlâ sonuçlanmamasına üstü kapalı tepki göstererek, "Biz her şeye rağmen işimizi yapmaya devam etmeliyiz. Üzülüyoruz ama üzülmek sorunu çözmüyor. Yeni yılı yeni bir başlangıç olarak görüyoruz. 2013'ün camiamıza başarı getirmesini diliyorum" yorumunlarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler