Trabzonspor kente döndü

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Belçika'nın Lokeren takımıyla dün deplasmanda karşılaşan Trabzonspor kafilesi, Trabzon'a geldi.Maçın ardından geceyi Belçika'da geçiren bordo-mavili kafile, THY ait özel uçakla Trabzon Havalimanına geldi.Yolculuk nedeniyle yor

Trabzonspor kente döndü

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Belçika'nın Lokeren takımıyla dün deplasmanda karşılaşan Trabzonspor kafilesi, Trabzon'a geldi.

Maçın ardından geceyi Belçika'da geçiren bordo-mavili kafile, THY ait özel uçakla Trabzon Havalimanına geldi.

Yolculuk nedeniyle yorgun olduğu gözlenen futbolcular ve teknik heyet, Spor Toto Süper Lig'de 9 Kasım Pazar günü oynanacak Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına başlamak için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne hareket etti.

Kafilenin havalimanından çıkışı sırasında bazı taraftarlar, teknik direktör Vahid Halilhodzic ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Bordo-mavililerin Torku Konyaspor maçına kadar yapacağı antrenmanların basına ve taraftarlara kapalı olacağı bildirildi.

as-008.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler