Trabzonspor kendine yakışır mücadeleyi...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kardemir Karabükspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Yanal, ligi üst sıralarda bitirmek istediklerini söyledi.Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavililerin Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında

Trabzonspor kendine yakışır mücadeleyi...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kardemir Karabükspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Yanal, ligi üst sıralarda bitirmek istediklerini söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavililerin Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında evinde ağırlayacağı Kardemir Karabük maçı öncesi kulübün resmi internet sitesinde açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam yaptığı açıklamada, “Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nin ardından tek bir kulvarda yarışmaya devam edeceğiz. Dün akşam çalışma arkadaşlarım, oyuncularım ve personelle yaptığım toplantıda da bundan böyle göstereceğimiz mücadele ile hedefimiz için neler yapmamız gerektiğini onlarla konuştum. Takım olarak iyi futbol oynayarak, Trabzonspor’a yakışır bir mücadeleyle sezon sonunda ligi en üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Her zaman desteğini arkamızda hissettiğimiz başkanımız ve yönetim kurulumuzun yanı sıra taraftarlarımızın ve camiamızın da desteğini arkamıza alarak bundan böyle Trabzonspor, kendine yakışır mücadeleyi sahada fazlasıyla gösterecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler