Trabzonspor kendine geldi

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek moral bulan Trabzonspor, rahat bir nefes aldı. Sezona büyük umutlarla başlamasına rağmen beklentilere cevap veremeyerek hedeflediği yerin uzağında kalan Trabzonspor,

Trabzonspor kendine geldi

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek moral bulan Trabzonspor, rahat bir nefes aldı. 

Sezona büyük umutlarla başlamasına rağmen beklentilere cevap veremeyerek hedeflediği yerin uzağında kalan Trabzonspor, Akhisar Belediyespor galibiyetiyle biraz olsun kendine geldi. Spor Toto Süper Lig’de en son galibiyetini 7. haftada sahasında oynadığı Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup ederek alan Karadeniz ekibi, söz konusu galibiyetin ardından galibiyeti unutmuştu.
 
Deplasmanda Beşiktaş ile 1-1, evinde Bursaspor’a 1-0 ve yine deplasmanda Medical Park Antalyaspor’a 2-1 mağlup olan bordo-mavililer, kaybettiği 8 puan ile hayal kırıklığı yaşatmıştı. Alınan saha sonuçlarıyla birlikte yaşanan diğer gelişmeler bordo-mavili takımı zor bir süreçten geçirirken, Akhisar Belediyespor karşısında alınan galibiyet moralsiz olan Trabzonspor’u sevindirdi.
 
TRABZONSPOR 8 AY SONRA 3 GOL ATTI
 
Karadeniz temsilcisi Trabzonspor 8 aylık bir aranın ardından ilk kez rakip filelere 3 gol gönderdi. Bordo-mavili takım 19 Şubat 2012’de deplasmanda oynadığı ve rakibi Kayserispor ile 3-3 berabere kaldığı müsabakada 3 gol atmıştı. Söz konusu dönemden sonra rakip filelere 3 gol gönderemeyen Trabzonspor, Akhisar Belediyespor karşısında bu hasretine de son verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler