Trabzonspor kasasından servet uçtu

Trabzonspor’da tek yetkili olarak görevlendirilen ve göreve geldiği günden beri 5 farklı teknik adamla çalışan İbrahim Hacıosmanoğlu teknik adamlara servet harcadı.Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu  görev süresi boyunca tek yetkili olarak  t

Trabzonspor kasasından servet uçtu

Trabzonspor’da tek yetkili olarak görevlendirilen ve göreve geldiği günden beri 5 farklı teknik adamla çalışan İbrahim Hacıosmanoğlu teknik adamlara servet harcadı.

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu  görev süresi boyunca tek yetkili olarak  takımın başına getirdiği teknik adamların sözleşme fesih bedellerine servet ödedi.

Sezon başında  yönetim tarafından tek yetkili olarak görevlendirilen Hacıosmanoğlu Vahid Halilhodziç’e çok güvendiğini belirtirken,Hacıosmanoğlu Halilhodziç ilişkisi Bordo-Mavili takımda sadece 8 hafta sürdü.

Sözleşme fesih bedeli olarak Trabzonspor Halilhodziç’e 980 bin avro para öderken, sezon başında görevine son verdiği Teknik direktör Tolunay Kafkas’a 1.8 milyon dolar para ödemeye mahkum edildi. Trabzonspor’da bu iki teknik adama ödenen toplam miktar ise türk lirası bazında 7.2 milyon TL. Trabzonspor 3 teknik adama sözleşme fesih bedeli öderken Hami Mandıralı sözleşme fesih bedeli olarak 400 bin tl ile Bordo-mavili takımdan en az parayı alan teknik adam oldu.

Haber 61.Net / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor