Trabzonspor karşısında...

Spor Toto Süper Lig'de istediği sonuçları alamayarak son sıralarda yer alan Çaykur Rizespor, teknik direktör Hikmet Karaman'la yeni bir sayfa açmak istiyor.Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile sezona başlayan yeşil-mavili ekip, 12. haftanın ardından Özdilek

Trabzonspor karşısında...

Spor Toto Süper Lig'de istediği sonuçları alamayarak son sıralarda yer alan Çaykur Rizespor, teknik direktör Hikmet Karaman'la yeni bir sayfa açmak istiyor.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile sezona başlayan yeşil-mavili ekip, 12. haftanın ardından Özdilek'in istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna Hikmet Karaman'ı getirdi.

Karaman ile ilk maçına Trabzonspor karşısında çıkan Çaykur Rizespor, 3-2 yenik ayrıldığı maçla 13 haftada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 10 puan toplayabildi.

Çaykur Rizespor, 13 hafta sonunda rakip kaleye 12 gol atarken, kalesinde 22 gol gördü.  

Yeşil-mavililer 13 maçta sadece Eskişehirspor, Balıkesirspor ve Trabzonspor'a karşı 2 gol atarken, 4 maçta ise rakip kalelere gol atma başarısı gösteremedi.

TRABZONSPOR KARŞISINDAKİ OYUN, UMUTLANDIRDI

Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, sezona sakatlıklar, cezalar ve milli takıma giden oyuncuların uzun süre dönmemesi nedeniyle şanssız başladıklarını anlattı.

En büyük sorunlarının sakatlıklar nedeniyle kadro istikrarının bir türlü sağlayamamaları olduğunu dile getiren Ferah, teknik direktör Mehmet Özdilek'in kendi isteği ile görevden ayrıldığına vurgu yaptı.

Ferah, bunun üzerine Hikmet Karaman'la anlaşarak yola devam ettiklerini vurgulayarak, "Hocamız kısa sürede göreve başlayarak ligde son oynadığımız Trabzonspor maçında takımın başında sahada yer aldı. Trabzonspor karşısında oynadığımız oyun camia olarak bizleri umutlandırdı. İyi bir kadroya sahibiz ve teknik ekip kadro kalitemiz, taraftarımız ve şehrimiz bu ligde üst sıralarda olmayı hak ediyor. Kısa süre içerisinde toparlanarak üst sıralarda yer alacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Geçen sezon lige iyi başladıklarını, ardından 16 hafta galip gelemediklerini hatırlatan Ferah, şöyle konuştu:

"Ligin ikinci yarısında yakaladığımız çıkışla üst sıralarda kendimize yer bulduk. Bu sezon ise lige istediğimiz gibi başlayamadık. Geçen sezon yakaladığımız çıkışta yine mevcut kadromuz vardı. Takıma olan güvenimiz tam. Sakatlarımızın dönmesi ve ligin ikinci yarısında yapacağımız takviyelerle iyi yerlere geleceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler