Trabzonspor kaptanını unutmadılar

Trabzonspor’un ilk futbolcularından ve ilk kaptanlarından olan K. Bülent Şahinkaya ölümünün 4. Yılın da Şenliköy Mezarlığında anıldı. Trabzonspor kuruluşun da bulunan ilk futbolculardan olan K. Bülent Şahinkaya 4 yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu vefat

Trabzonspor kaptanını unutmadılar
Trabzonspor’un ilk futbolcularından ve ilk kaptanlarından olan K. Bülent Şahinkaya ölümünün 4. Yılın da Şenliköy Mezarlığında anıldı.
 
Trabzonspor kuruluşun da bulunan ilk futbolculardan olan K. Bülent Şahinkaya 4 yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmişti. 
 
 Trabzon’un sevilen ve sayılan ailelerinden Şahinkaya ailesin de Turgut Şahinkaya Trabzonspor kuruluşun da etkin görevler alarak destek verirken,  Ankaragücü’nden Trabzonspor’a ilk transfer olan ağabeyi Gabak Coşkun ve rahmetli eski kaptan ve futbolcu K. Bülent Şahinkaya ile halen Milli takım da teknik direktörlük yapan Güngör Şahinkaya kardeşler aynı anda Trabzonspor da futbol oynayan kardeşler olarak örnekleri bile görülmemiş bir başarının da sahipleriydiler.
Ölümünün 4. Yılın da İstanbul da Şenlikköy mezarlığın da ailesi ve sevenleri K.Bülent için mezarı başın da kuran okudular ve dualar yaptılar. Şahinkaya ailesi olarak mezarı başında katılanlara ailesi adına teşekkür eden Trabzonsporun eski efsane kadrosundaki futbolcusu ve halen milli takımlarda görev yapan Güngör Şahinkaya “gerçekten sizlere şahsım ailem adına çok teşekkür ediyoruz. Bizlerin acısını bir nebzede olsun azalttınız. İlk defa ağabeyimin mezarı başın da Trabzonspor’u gördük. Elbette acımız bundan dolayı da hafifledi. Biz ailece annem ve rahmetli babamın bile bu kulüpte hakkı vardır. Biz bu kulübe kendimizi adamış aileyiz.
 
Biz Trabzonsporluyuz. Çok sevdiğimiz ağabeyim beraber futbol oynadığım kaptanımın 4. Ölüm yılını unutmayan hatırlayan Trabzponspor yönetimine başkan yardımcısı Ali Uzunay’a Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Dernek başkanı İsmail Turgut Öksüz kardeşime, türbinlerde Trabzospor’un her zaman 12. Adamı olan gurbetçi gençlere ve benim rahmetli ağabeyimin can dostları olan arkadaşlarımıza ailem adına da çok teşekkür ediyoruz. “dedi.
 
K. Bülent’in mezarı başın da oğlu Murat ağabeylerinin oğlu Turgay ve Alihan Şahinkaya’da dua ettiler.
 
Trabzonspor yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı Ali Uzunay ise “ Trabzonspor bizim en büyük sevdamız ve ortak noktamız. Bizler Allah nasip etti ve çok çalıştık Trabzonspor’a hizmet etmek için görev aldık ve çalışıyoruz. Elbette ki bu kulübü ve bu takımı bizlere sevdiren eski futbolcularımız bu takımı efsane yapanlardan ölenlere rahmet diliyor ve kalanlara da sağlıklı hayırlı ömürler diliyoruz. Başta Şahinkaya ailesinin acısını yürekten paylaşırken Trabzonspor’un bundan böyle bizim yönetimle birlikte artık bu gibi durumlarda bile acıları da mutluluklar gibi paylaşacağımızı bilmenizi isteriz. Mevcut yönetim kurulu arkadaşlarımızla sahada başarılı olmak için mücadele ederken saha dışın da birlik ve beraberlik için ne gerekiyorsa yapacağız ve özellikle vefasızlık bizim yönetimimizde olamaz olmayacakta. “dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor