Trabzonspor kapıları dış dünyaya kapattı

 Ligde zor günler geçiren Trabzonspor, bu hafta bir diğer Karadeniz temsilcisi Orduspor ile hayati bir maça çıkacak. Başarısız sonuçlar ve yönetimin olağanüstü kongre kararı nedeniyle tam bir karmaşanın yaşandığı bordu-mavili camia, olası başkan adayları

Trabzonspor kapıları dış dünyaya kapattı

 

Ligde zor günler geçiren Trabzonspor, bu hafta bir diğer Karadeniz temsilcisi Orduspor ile hayati bir maça çıkacak.
 
Başarısız sonuçlar ve yönetimin olağanüstü kongre kararı nedeniyle tam bir karmaşanın yaşandığı bordu-mavili camia, olası başkan adayları da kulis çalışmalarına başladı. Teknik direktör Tolunay Kafkas da bu sıkıntılı süreçte takımını cuma günü oynanacak Orduspor maçına motive etmeye çalışıyor.
 
İdmanları bugünden itibaren basına ve taraftara kapatan genç teknik adam, talebelerinden sadece Orduspor maçını düşünmelerini istiyor. Futbolcularının saha dışındaki gelişmelerden etkilenmemeleri için yoğun çaba sarf eden Kafkas, Orduspor maçında alınacak galibiyetle biraz olsun nefes almayı hedefliyor. Olası bir puan kaybının hem camiayı hem de kendilerini daha da zor duruma düşüreceğine vurgu yapan genç teknik adam, futbolcuları Ordu maçına konsantre olmaya zorluyor. 
 
Bordo-mavili takımın kaptanı Tolga Zengin de camiaya destek çağrısı yaptı. Camia alarak zor günlerden geçtiklerini ifade eden başarılı kaleci, "Trabzonspor çok büyük bir camia, çok büyük bir kulüp. İnşallah taraftarlarımızın desteğiyle Orduspor maçını kazanarak bu sezon bitirebileceğimiz en iyi pozisyonda ligi tamamlamak istiyoruz. Hiçbir şeyden korkmamıza gerek yok. Bu takımın her şeyi yapabilecek gücü var. Zor günler geçiriyoruz ama hepimiz büyük takım oyuncularıyız. Cuma günkü maçı da hayırlısıyla atlatıp önümüze bakacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor