Trabzonspor kan kaybetmeyi sürdürüyor

Spor Toto Süper Ligi’nin 10. haftası geride kalırken deplasmanda Medical Park Antalyaspor’a 2-1 mağlup olan Trabzonspor’un kaybettiği puanlar kazandığından daha fazla oldu. Takımlar arasında fazla puan farkı bulunmazken, bordo-mavililer ise haftalar ilerl

Trabzonspor kan kaybetmeyi sürdürüyor

Spor Toto Süper Ligi’nin 10. haftası geride kalırken deplasmanda Medical Park Antalyaspor’a 2-1 mağlup olan Trabzonspor’un kaybettiği puanlar kazandığından daha fazla oldu. 

Takımlar arasında fazla puan farkı bulunmazken, bordo-mavililer ise haftalar ilerledikçe puan kaybı yaşamaya devam ediyor. Yakaladığı fırsat haftalarını da iyi kullanamayan Karadeniz ekibi son 3 hafta da 8 puan kaybederek zirve ile arasındaki puan farkını da 8’e çıkardı.
 
Beşiktaş karşısında öne geçmesine rağmen sahadan 1-1’lık skor ile ayrılan Trabzonspor evinde ağırladığı Burasspor’a 1-0 mağlup olurken Medical Park Antalyaspor karşısında ise deplasmanda 1-0 öne geçmesine rağmen müsabakayı 2-1 kaybederek dış sahadaki galibiyet özlemini de sürdürdü.
 
KAYBETTİĞİ PUANLAR KAZANDIĞINDAN DAHA ÇOK
 
Trabzonspor, puanını 13 yükseltirken, yaşadığı puan kaybı ise 17 oldu. Bordo-mavililerin kaybettiği puanlar kazandığından çok olurken, zirvede yer alma şansını iyi kullanamayarak camiasında hayal kırıklığı yaşadı. Bordo-mavili takım bu sezon 3 galibiyet 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Attığı 8 gole karşılık kalesinde ise 7 gol gördü ve 13 puan toplayarak 10. sırada yer aldı.
 
Karadeniz ekibi Medical Park Antalyaspor karşısında aldığı sonuçla bu sezon ilk kez kalesinde 2 gol birden gördü. Daha önceki oynadığı maçlarda rakiplerinden kalesinde 1’er gol gören bordo-mavili takım 6 maçta kalesinde gol gördü. Trabzonspor oynadığı maçlarda; Karabükspor 1-1, Gaziantepspor 1-0, Mersin İdman Yurdu 1-1, Beşiktaş 1-1, Burasspor 1-0 ve Medical Park Antalyaspor 2-1’lık sonuçlar aldı.
 
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor