Trabzonspor Kalesi korkutuyor

Geçtiğimiz sezonu A Milli Takıma iki kaleci göndererek tamamlayan Trabzonspor'da kaleciler bu sezon da yine başarılarıyla beğeni topluyorlar.Buna göre Trabzonspor 2010 – 2011 sezonuna Onur’la başlamış, bu oyuncunun yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası kaley

Trabzonspor Kalesi korkutuyor

Geçtiğimiz sezonu A Milli Takıma iki kaleci göndererek tamamlayan Trabzonspor'da kaleciler bu sezon da yine başarılarıyla beğeni topluyorlar.

Buna göre Trabzonspor 2010 – 2011 sezonuna Onur’la başlamış, bu oyuncunun yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası kaleyi devralan Tolga Zengin, oynadığı 9 lig maçında sadece 3 gol yemişti. Kalesinde gördüğü toplam 23 golle ligin en az gol yiyen takımı olan Trabzonspor'da kaleciler Onur ve Tolga sezon içinde A Milli takıma yükselerek başarılarını kanıtlamışlardı.

2011-2012 sezonunda da kalede yer alan Kaptan Tolga Zengin Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Trabzonspor'un oynadığı Inter ve Lille maçlarında kalesinde sadece 1 gol görerek Trabzonspor'un topladığı 4 puanda önemli katkı sağladı.

Kaleci Antrenör Alper Boğuşlu yönetiminde çalışmalarını sürdüren kaleciler Tolga, Onur, Bora ve Zeki sürekli formda kalarak birbirlerinin yokluğunu hissettirmemek için kendilerini hazır tutuyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor