Trabzonspor kalecileri ile meşhur

Sezonu averajla ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor’da kaleciler Onur Kıvrak ve Tolga Zengin ortaya koydukları başarılı performansla beğeni topladılar.Trabzonspor sezona Onur’la başlarken bu oyuncunun yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası kaleyi devralan To

Trabzonspor kalecileri ile meşhur

Sezonu averajla ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor’da kaleciler Onur Kıvrak ve Tolga Zengin ortaya koydukları başarılı performansla beğeni topladılar.

Trabzonspor sezona Onur’la başlarken bu oyuncunun yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası kaleyi devralan Tolga Zengin, oynadığı 9 lig maçında sadece üç gol yedi. Kalesinde gördüğü toplam 23 golle ligin en az gol yiyen takımı olan takımda kaleciler Onur ve Tolga sezon içinde A Milli takıma yükselerek başarılarını kanıtladılar.

Ligin 25. Haftasında oynanan Kasımpaşa maçında sakatlanan Onur, sezonu 20 golle tamamlarken, Tolga 9 hafta koruduğu kalede sadece 3 gol gördü

Ortaya koydukları başarılı performanstan dolayı Trabzonspor Kulübü her iki oyuncuyu ve onları müsabakalara hazırlayan teknik heyeti kutladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler