Trabzonspor kadroyu azaltıyor

Trabzonspor'da fazla forma şansı bulamayan Sercan Kaya, Eren Albayrak, Murat Tosun, Barış Ataş, Tayfun ve Ferhat gibi futbolculara bir çok kulüpten kiralama teklifi gelmeye başladı. Ancak şuan itibariyle bu futbolcularla ilgili karar vermeyen teknik direk

Trabzonspor kadroyu azaltıyor

Trabzonspor'da fazla forma şansı bulamayan Sercan Kaya, Eren Albayrak, Murat Tosun, Barış Ataş, Tayfun ve Ferhat gibi futbolculara bir çok kulüpten kiralama teklifi gelmeye başladı. 

Ancak şuan itibariyle bu futbolcularla ilgili karar vermeyen teknik direktör Şenol Güneş'in, yönetimle konuştuktan sonra bu konudaki kararını kesinleştireceği bildirildi.

Şenol Güneş’in bu sezon fazla forma şansı bulamayan futbolcuların gelecek sezon hazır olarak Trabzonspor’a dönmeleri için yedek beklemeden oynayabilecekleri bir kulübe gitmelerine sıcak bakabileceği öğrenildi.

Güneş’in Sercan Kaya ve Eren Bayraktar’ın bonservisi ile birlikte verilmesine kesin olarak karşı çıktığı ancak diğer futbolcuların ise satışı yada kiralanmasına sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor