Trabzonspor kabusu bitirme peşinde

Trabzonspor, bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda sadece bir galibiyet elde etti.Bordo-mavili takım teknik direktör Vahid Halilhodzic'in istifasının ardından göreve gelen Ersun Yanal ile çıktığı ilk maçta Galatasaray'ı 3-0 mağlup ederek ilk dış saha gal

Trabzonspor kabusu bitirme peşinde

Trabzonspor, bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda sadece bir galibiyet elde etti.

Bordo-mavili takım teknik direktör Vahid Halilhodzic'in istifasının ardından göreve gelen Ersun Yanal ile çıktığı ilk maçta Galatasaray'ı 3-0 mağlup ederek ilk dış saha galibiyetini elde etti. Karadeniz ekibi Balıkesirspor'u mağlup etmesi halinde bu sezon ikinci kez dış sahada maç kazanmış olacak. Bordo-mavililer deplasmanda oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Attığı 8 gole karşılık ise kalesinde 11 gol gördü. Karadeniz ekibi 7 puan toplayarak dış saha sıralamasında 8. sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler