Trabzonspor Javonovic'i yalanladı

Trabzonspor Yönetim Kurulunun geçtiğimiz günlerde kulübün Resmi Web sitesinden yaptığı “transferleri askıya aldık, şimdilik transfer defteri kapanmıştır” şeklindeki haberleri üzerine menajerler yine de boş durmuyor. Transfer dönemini kapatan Trabzonspor’d

Trabzonspor Javonovic'i yalanladı

Trabzonspor Yönetim Kurulunun geçtiğimiz günlerde kulübün Resmi Web sitesinden yaptığı “transferleri askıya aldık, şimdilik transfer defteri kapanmıştır” şeklindeki haberleri üzerine menajerler yine de boş durmuyor.

Transfer dönemini kapatan Trabzonspor’da menajerler hala futbolcu pazarlığını sürdürüyor. Bugün de İngiliz basınında Javonovic’in Trabzonspor’a kiralandığı şeklinde haberler yer alıyor. Ancak Trabzonspor yönetim kurulu bu ve bunun gibi haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, Javonovic iddialarını da yalanladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor