Trabzonspor Jaja'dan pay alabilecek mi?

Trabzonspor Jaja’nın eski takımı Methalist Karkhiv’e satışından pay alacakTrabzonspor’un 2010-2011 futbol sezonunda Methalist Karkhiv’den satın aldığı ve bir sezon sonra Dubai’nin Al-Ahly kulübüne şartlı olarak sattığı Jaja’nın satışından yüzde yirmibeş p

Trabzonspor Jaja'dan pay alabilecek mi?

Trabzonspor Jaja’nın eski takımı Methalist Karkhiv’e satışından pay alacak

Trabzonspor’un 2010-2011 futbol sezonunda Methalist Karkhiv’den satın aldığı ve bir sezon sonra Dubai’nin Al-Ahly kulübüne şartlı olarak sattığı Jaja’nın satışından yüzde yirmibeş pay alacak.

Jaja’yı AL- Ahly ‘e satarken bir başka takıma bonservisi ile satılması halinde Trabzonspor yüzde 25 pay alır maddesi koyduran bordo mavili yönetim , şimdi M.Kharkiv'e satılan Jaja üzerinden payını alacak. Trabzonspor ücreti alabilmek için iki ekip arasında yapılan resmi sözleşmenin UEFA’ya gönderilmesini bekliyor.

Al Ahly’den  Brezilya'nın İnternacianol takımına kiralanan Jaja ara transfer döneminde  Al Ahly tarafından eski takımı M.Karkhiv’e bonservisi ile birlikte satıldı.

Bordo mavili ekiin yönetiminin satışından alacağı ücret All Ahly ile M. Karkhiv arasında belirlenen  bonservis bedelinin resmen  Uefa'ya gönderilmesinden sonra netleşecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor