Trabzonspor izin yaptı

Eskişehir'den gece geç saatlerde özel uçakla Trabzon'a dönen bordo mavili futbolcular, bugünü izinli geçirdikten sonra cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına teknik direktör Tolunay Kafkas nezaretinde yarın yapacağı antrenmanla başlay

Trabzonspor izin yaptı

Eskişehir'den gece geç saatlerde özel uçakla Trabzon'a dönen bordo mavili futbolcular, bugünü izinli geçirdikten sonra cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına teknik direktör Tolunay Kafkas nezaretinde yarın yapacağı antrenmanla başlayacak.

MUSTAFA ABİ'NİN FOTOĞRAFI SOYUNMA ODASINA ASILMIŞ
Bu arada Trabzonsporlu futbolcuların Eskişehirspor galibiyetini armağan ettikleri Mustafa Keskin'in fotoğrafının maçtan önce soyunma odasına asıldığı bildirildi. Mustafa Keskin'in fotoğrafı karşılaşma sonuna kadar soyunma odasının duvarında asılı dururken teknik direktör Tolunay Kafkas'ın da maç konuşmasında, "Bu maçı bizi sevenler ve destekleyenler için oynayın" ifadesini kullandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor