Trabzonspor iyi hazırlandı!

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.Bordo-mavili kulübün genel saymanı ve A takımdan sorumlu yöneticisi Hasan Aktaş, yaptığı açıklamada, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Trabzonspor iyi hazırlandı!

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Bordo-mavili kulübün genel saymanı ve A takımdan sorumlu yöneticisi Hasan Aktaş, yaptığı açıklamada, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Pınar Cup şampiyonluğunun sezon öncesi moral olduğunu dile getiren Aktaş, "Takımımızın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini düşünüyorum. Oynadığımız her hazırlık maçında eksiklerimizin oldukça aza indirgendiğini gözlemledik. Pınar Cup Turnuvası da bir hazırlık turnuvası olmasına rağmen oldukça ciddi bir turnuva" dedi.

hasannaktas.jpgTürkiye Kupası maçlarının önümüzdeki hafta oynanacağını anımsatan Aktaş, 2-4 Ekim tarihlerinde Samsun’da yapacakları grup maçlarından istedikleri sonuçlarla ayrılmayı hedeflediklerini vurguladı.

İzmir'de gerçekleştirilen ve 4 ekibin katılımıyla 3 gün süren  Pınar Cup Turnuvası'nda Trabzonspor Medical Park birinci, Pınar Karşıyaka ikinci, Spirou Belgacom üçüncü, Buducnost Voli de dördüncü olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor