Trabzonspor istikrar arıyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de istikrarsız görüntüsünü sürdürüyor. Ligde bir varmış, bir yokmuş görüntüsü veren bordo-mavili takım evinde ise 10 puan kaybetti. Evinde oynadığı son maçta Eskişehirspor'a 3-0 mağlup olup geçtiğimiz hafta ise deplasmanda

Trabzonspor istikrar arıyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de istikrarsız görüntüsünü sürdürüyor. Ligde bir varmış, bir yokmuş görüntüsü veren bordo-mavili takım evinde ise 10 puan kaybetti. 

Evinde oynadığı son maçta Eskişehirspor'a 3-0 mağlup olup geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Gençlerbirliği'ni 4-0’lık skor ile geçen bordo mavililer bu sefer de kendi sahasında Kayserispor'la 1-1 berabere kaldı. Ligde istikrarsız bir görüntü sergileyen Trabzonspor, seri galibiyete bir türlü geçemedi. Bu sezon üst üste iki maç kazanan Trabzonspor, Eskişehirspor karşısında 3’de 3 yapma fırsatını tepmişti.
 
EVİNDE 10 PUAN KAYBETTİ
 
Spor Toto Süper Lig’de bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Trabzonspor, arzuladığı sonuçları alamayarak beklentilere cevap veremedi. Sahasında 8 maç yapan Karadeniz ekibi 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken attığı 9 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü. Sahasında 14 puan toplayan Trabzonspor 10 puan ise kaybetti.
 
BU SEZON EVİNDE İLKLERİ YAŞADI
 
Evinde rakipleri karşısında 10 puan bırakan Karadeniz ekibi, bu sezon evinde de ilkleri yaşadı. Tarihinde ilk kez evinde Burasspor’a 1-0 mağlup olan bordo-mavili takım Eskişehirspor karşısında da sahasında ilk yenilgisini almıştı. Trabzonspor bu sezon iki rakibi karşısında evindeki ünvanını da bırakmış oldu.
 
TRABZONSPOR LİGDEKİ İSTİKRARSIZ TABLOSU
 
Karabükspor -Trabzonspor: 1-1
Trabzonspor-Sanica Boru Elazığspor: 2-0
Gaziantepspor-Trabzonspor: 1-0
Trabzonspor-Sivasspor: 1-0
Fenerbahçe-Trabzonspor: 0-0
Trabzonspor-Mersin İdman Yurdu: 1-1
Trabzonspor-Kasımpaşa: 1-0
Beşiktaş-Trabzonspor: 1-1
Trabzonspor-Bursaspor: 0-1
Medical Park Antalyaspor-Trabzonspor: 2-1
Trabzonspor-Akhisar Belediyespor: 3-1
Orduspor-Trabzonspor: 1-2
Trabzonspor-Eskişehirspor: 0-3
Gençlerbirliği-Trabzonspor: 0-4
Trabzonspor-Kayserispor: 1-1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor