Trabzonspor istemedi Galatasaray aldı!

Transfer döneminin en hareketli ekiplerinden Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic'in veto ettiği iki isim ortaya çıktı. Boşnak asıllı Fransız hocanın orta saha için kendisine önerilen Bibras Natkho ve Blerim Dzemaili'yi istemediği öne sürüldü.Kadrosunu Cardoz

Trabzonspor istemedi Galatasaray aldı!

Transfer döneminin en hareketli ekiplerinden Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic'in veto ettiği iki isim ortaya çıktı. Boşnak asıllı Fransız hocanın orta saha için kendisine önerilen Bibras Natkho ve Blerim Dzemaili'yi istemediği öne sürüldü.

Kadrosunu Cardozo, Waris, Constant gibi yıldızlarla güçlendiren Trabzonspor'un Galatasaray'ın yeni transferi Dzemaili'yi almadığı ortaya çıktı. Kulüp CEO'su Burak Gürdal'ın transfer görüşmelerini yürüttüğü süreçte önüne gelen isimlerden birisi olan İsviçreli orta sahayı ı Halilhodzic'e önerdiği ancak ret yanıtı aldığı belirlendi. Kurt hocanın orta saha eksikliğine karşın defansif özellikli isimlerle forvete ağırlık verdiği bu yüzden de Dzemaili'yi istemediği ifade edildi.

Daha sonra Napoli'den G.Saray'a gelen Dzemaili'nin yanı sıra Vahid Hocanın CSKA Moskova'dan Bibras Natkho'yu da veto ettiği dile getirildi. Defansif özellikleri olmasına karşın bu sezon CSKA formasıyle çıktığı 3 maçta 4 gol 1 asistlik performans sergileyen oyuncunun geri çevrilme sebebinin ise 'ülkesi' olduğu yönünde iddialar geldi. İsrailli oyuncunun Gazze'de yaşanan savaş nedeniyle Trabzon şehrinde tepki çekebileceği gündeme getirildi. Teknik sebeplerin yanı sıra bu da Natkho'nun Trabzonspor tarafından alınmama sebeblerinden birisi olarak gösterildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor