Trabzonspor istediğini aldı

Fırtına, Lazio ve Fenerbahçe beraberlikleri haricinde puan kaybetmedi.2013-2014 sezonuna yeni yönetim, yeni teknik direktör ve yeni kadroyla başlayan Trabzonspor, bu sezon hem sergilediği futbolla hem de aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlarının yüzünü g

Trabzonspor istediğini aldı

Fırtına, Lazio ve Fenerbahçe beraberlikleri haricinde puan kaybetmedi.

2013-2014 sezonuna yeni yönetim, yeni teknik direktör ve yeni kadroyla başlayan Trabzonspor, bu sezon hem sergilediği futbolla hem de aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlarının yüzünü güldürüyor. Sezona Beşiktaş yenilgisiyle başlayan ardından Çaykur Rizespor’u yenen Fırtına, 3. haftada karşılaştığı Akhisar Belediye karşısında 3-0’lık hezimet alınca, “Yine mi geçen seneki gibi hüsran yaşacağız” soruları sorulmaya başlandı. Ancak Bordo-Mavililer, hem Avrupa’da hem de ligde aldığı sonuçlarla bu düşünceyi bir anda yok etti. Teknik direktör Mustafa Akçay, 6 maçlık bir hedef koyarak takıma kaybetmeyi yasakladı. Önce ligde sahne aldı Akçay’ın öğrencileri. Avni Aker’de Karabükspor’u ağırlayan Bordo-Mavililer, rakibini 1-0 yenerek, Akhisar mağlubiyetini geride bırakırken futboluyla da göz doldurdu.

Yenilmek yok!

Ardından Avrupa Ligi’nde Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ne giderek Apollon Limassol’u devirerek grupta liderliğe yükseldi. Sonra yeniden Süper Lig’e dönen Trabzonspor, deplasmanda Kayseri’yi 1-0, ardından evinde Torku Konyaspor’u 2-0’la geçerek zorlu Lazio maçı öncesi büyük moral depoladı. İtalyan ekibini ilk yarıda sahaya gömen ancak yediği şanssız gollerle sahadan 3-3’lük skorla ayrılan Fırtına, bu beraberliğe rağmen 1. koltuğunu bırakmadı. Türkiye’de de üst üste aldığı galibiyetlerle Fenerbahçe maçına çıkan Bordo-Mavililer, zorlu deplasmandan bir puan çıkararak bu sezon kolay kolay bileğinin bükülmeyeceğini herkese gösterdi. Böylece Akçay’ın hesabı da tutmuş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor