Trabzonspor istedi Fulham aldı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham, ara transfer döneminin iddialı transferlerinden birinin altına imza attı.Trabzonspor'un 4 Milyon Euro verip alamadığı Olympiakos'tan Konstantinos Mitroglou'yu Fulham 7 Milyon Euro karşılığında aldı. Londra ekibi,

Trabzonspor istedi Fulham aldı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham, ara transfer döneminin iddialı transferlerinden birinin altına imza attı.

Trabzonspor'un 4 Milyon Euro verip alamadığı Olympiakos'tan Konstantinos Mitroglou'yu Fulham 7 Milyon Euro karşılığında aldı. Londra ekibi, Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos'tan Konstantinos Mitroglou'yu 4,5 yıllığına renklerine bağladı.25 yaşındaki golcünün bonservis bedeli hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, İngiliz basını 13,5 milyon euroluk bir bedel ödeneceğini belirttiYunan golcü kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamalarda, "Premier Lig'de olduğum için çok mutluyum. Gollerimle kulübüme yardım etmek istiyorum. Buraya gelmeden önce Giorgos Karagounis ile konuştum ve bana Fulham hakkında hep iyi şeyler söyledi. Beni çok fazla istediklerini biliyordum ve burada olduğum için çok mutluyum" sözlerini kullandı2007 yılında Olympiakos'a transfer olan Konstantinos Mitroglou, 6 sezonda 148 maçta forma giydi ve 62 gol attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor