Trabzonspor işi bitirmek üzere

Trabzonspor, uzun süredir gündemde olan Fildişili stoper Sol Bamba'nın transferi için Liecester City’e son teklifi ileterek bu kulüpten cevap beklemeye başladı. Glowacki ile yollarını ayırdıktan sonra defansın ortasına bir oyuncu almak isteyen bordo-mavil

Trabzonspor işi bitirmek üzere

Trabzonspor, uzun süredir gündemde olan Fildişili stoper Sol Bamba'nın transferi için Liecester City’e son teklifi ileterek bu kulüpten cevap beklemeye başladı.

 

Glowacki ile yollarını ayırdıktan sonra defansın ortasına bir oyuncu almak isteyen bordo-mavililer, Zokora'nın önerdiği Leichester City'li Sol Bamba ile prensipte anlaşmaya vardı.

 

İngiliz kulübüyle de bonservis pazarlıkları yapan Trabzonspor, Leichester City'ın 1 milyon sterlinlik talebini 800 bin sterlinlik  (2 milyon 250 bin TL) bir teklif yaparak cevap beklemeye başladı.

 

4 YILLIK SÖZLEŞME YAPILACAK

Licester City’nin Salı veya Çarşamba günü kararını vermesi bekleniyor. 27 yaşındaki futbolcunun, 4 senelik sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

 

Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da görev alan Sol Bamba, 26 milli maçta 2 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler