Trabzonspor İrlanda'ya indi

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında perşembe günü oynayacağı Derry City maçı öncesi Trabzon'dan özel uçakla Kuzey İrlanda'nın Belfast şehrine geldi.  19 futbolcunun yer aldığı kafilede yönetim kurulu üyeleri, taraftarlar ve basın

Trabzonspor İrlanda'ya indi
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında perşembe günü oynayacağı Derry City maçı öncesi Trabzon'dan özel uçakla Kuzey İrlanda'nın Belfast şehrine geldi. 
 
19 futbolcunun yer aldığı kafilede yönetim kurulu üyeleri, taraftarlar ve basın mensupları da yer aldı. Bordo-mavili takımda Beşiktaş'a verilen kaleci Tolga Zengin'in yanı sıra sakatlığı bulunan Batuhan Karadeniz, antrenman eksiği bulunan Caner Osmanpaşa ve Kayseri Erciyespor'a satışı konusunda görüşmeler devam eden Yasin Öztekin kafilede yer almadı. Bordo-mavililer Tolga'nın gidişinin ardından her ihtimale karşın üçüncü kaleci olarak altyapıdan İbrahim Demir'i kadroya dahil etti.
 
Bordo-mavililer 5 buçuk saatlik yolculuğun ardından geldiği Londonderry şehrinde pasaport kontrolü sırasında ise uzun süre bekledi. Sadece 2 görevlinin pasaportları incelemesinin ardından kafile karayolu ile maç saatine kadar konaklayacağı otele geçti. Takımla birlikte İrlanda'ya gelmeyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bazı yöneticilerle birlikte yarın İrlanda'ya gitmesi bekleniyor. 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor