Trabzonspor ilk maçında galip!

Trabzonspor yurt dışı kampındaki ilk hazırlık maçını bugün (Pazar) Alman Verbandsliga Niederrhein (VI) ligini birinci sırada tamamlayarak NRW-Liga (V)’ya yükselen KFC Uerdingen 05 ile yapıyor.Stat: Krefeld’in GrotenburgSaat: 20.00 (TSİ)İŞTE TRABZONSPOR'UN

Trabzonspor ilk maçında galip!

Trabzonspor yurt dışı kampındaki ilk hazırlık maçını bugün (Pazar) Alman Verbandsliga Niederrhein (VI) ligini birinci sırada tamamlayarak NRW-Liga (V)’ya yükselen KFC Uerdingen 05 ile yapıyor.

Stat: Krefeld’in Grotenburg

Saat: 20.00 (TSİ)

İŞTE TRABZONSPOR'UN KADROSU

trabzonspor.20110703212322.jpg

Bora Sevim, Barış Ataş, Giray Kaçar, Mustafa Yumlu, Ferhat Öztorun, Colman, Adrian, Sezer Badur, Mehmet Çakır, Henrique, Pawel Brozek

KFC Uerdingen 05: 0    - Trabzonspor: 2

MAÇTAN NOTLAR

İki takım maç öncesi öncelikle objektiflere birlikte poz verdi. Rakip takımın 17 numaralı futbolcusuna maç başında jübile yapıldı. Ayrıca bugünkü olaylardan sonra Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe protesto edildi.

Trabzonspor baskılı oynuyor ancak şuana kadar iddialı bir pozisyon gerçekleşmedi. Ayrıca yeni transfer Henrique’nin çok iddialı olduğu gözlerden kaçmazken Adrian ise orta sahada oldukça başarılı…

 Golün adı Giray Kaçar...

Maçı yaklaşık 12 bin kişi maçı izliyor. Ayrıca seyirciler arasında Yılmaz Vural’ın da olduğu öğrenildi.

Henrique’nin İnanılmaz fizik gücü var taraftarı defalarca ayağa kaldırdı. Adrian ise iyi bir tekniği var. Sadece Hafif uyum sorunu var.

İlk yarı Trabzonspor’un sonuçlandı. Şenol Güneş arada futbolculara Taktik veriyor. Mustafa ve Giray rakibe birkaç pozisyon verdi. Bora 2 net pozisyonu çıkardı. izin vermedi.  Yumlu’nun biraz aksaklığı dikkat çekti.

GOL NASIL OLDU

Kornerden Barış Giray’a orta yaptı. Giray mükemmel bir kafa ile golü buldu. Adrian’ın Colman’la mükemmel paslaşmaları var.

Alanzinho ve Sercan oyuna girdi. Mehmet Çakır ile Brozek oyundan alındı.

İkinci yarı başladı…

65. Dakika ve skorda değişiklik yok. Colman çıktı Aykut Girdi. Adrian çıktı Serkan Balcı girdi. 61. Dakika gösterisinde meşalelerden dolayı hakem maçı birkaç dakika durdurdu. Meşaleler sönünce devam etti. Takımın biraz daha zamana ihtiyacı olduğu gözlemleniyor.

69.dakikada Henrique'nin golüyle Trabzonspor 2-0 oldu. Sezer Badur oyundan çıktı, Eren Albayrak oyuna girdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor