Trabzonspor ilk antremanını yaptı

 Trabzonspor devre arası kampı için geldiği Antalya'da ilk antrenmanını yaptı Trabzonspor devre arası kampı için geldiği Antalya'da ilk antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenmana izinsiz olarak katılmayan Colman hakkında gereken işlemin y

Trabzonspor ilk antremanını yaptı

 Trabzonspor devre arası kampı için geldiği Antalya'da ilk antrenmanını yaptı

 Trabzonspor devre arası kampı için geldiği Antalya'da ilk antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenmana izinsiz olarak katılmayan Colman hakkında gereken işlemin yapılacağını söyledi. Spor Toto Süper Lig'i 24 puanla 7. sırada tamamlayan Trabzonspor devre arası kampı için geldiği Antalya'da ilk antrenmanını yaptı. Serik ilçes Belek beldesi Gloria Serenity Oteli'nin futbol sahalarında yapılan antrenmana 23 oyunca katıldı.

Sakatlığı bulunan Emerson ve izinli olan Alanzinho ve Henrique ile milli takıma giden Zokora ve Bamba antrenmana katılmadı. Dün itibariyle Antalya'ya gelmesi gereken Arjantinli futbolcu Colman'ın ise izinli olmamasına rağmen ilk antrenmanda yer almaması dikkat çekti.

Antrenman sahasına takıma yeni katılan yardımcı Antrenör Ünal Karaman ve kulüp doktoru Hakan Bozdoğan da çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler