Trabzonspor ile yolları ayrıldı

Bordo-mavili yönetim son olarak Trabzonspor'un UEFA nezdindeki hukuk işlerini gören avukat Levent Bıçakçı ve kendisine ait hukuk bürosu ile yollarını ayırdı. 30 Mayıs 2013 itibari ile Levent Bıçakçı'nın Trabzonspor ile olan anlaşmasının sona erdiğini söyl

Trabzonspor ile yolları ayrıldı
Bordo-mavili yönetim son olarak Trabzonspor'un UEFA nezdindeki hukuk işlerini gören avukat Levent Bıçakçı ve kendisine ait hukuk bürosu ile yollarını ayırdı.
 
30 Mayıs 2013 itibari ile Levent Bıçakçı'nın Trabzonspor ile olan anlaşmasının sona erdiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, yaptığı açıklamada, "Avukat Levent Bıçakçı'nın sözleşmesi sona erdi. Bizde kendisiyle yola devam etmeme kararı aldık. Çok daha kaliteli ve bizim içimizden olan avukatlarla hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Tek gayemiz Trabzonspor'un her alanda kendini en üst seviyeye taşımasını sağlamaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor