Trabzonspor ile ilk maçı

Trabzonspor'da Ziraat Türkiye Kupasında B grunbunda bu akşam oynayacağı Keçiörengüğcü karşılaşmasında İbrahim Demir Bordo mavili forma ile ilk karşılaşmasına çıkacak.Trabzonspor altyapısından yetişen ve Onur Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından 18 kişilik k

Trabzonspor ile ilk maçı

Trabzonspor'da Ziraat Türkiye Kupasında B grunbunda bu akşam oynayacağı Keçiörengüğcü karşılaşmasında İbrahim Demir Bordo mavili forma ile ilk karşılaşmasına çıkacak.

Trabzonspor altyapısından yetişen ve Onur Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından 18 kişilik kadroya girmeye başlayan oyuncu ilk kez bir resmi maçta frma giyecek.

FERHAT UZUN ARADAN SONRA

Sezon başında Trabzonspor kadrosuna dahil edilen oyuncu uzun bir aradan sonra bordo mavili forma ile sahaya çıkacak. Ferhat enson Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında oynanan İstanbul Başakşehir karşılaşmasında forma giymişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor