'Trabzonspor ile anlaşacağım'

Bursaspor'da sözleşme uzatmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Eren Albayrak çalışmalarını sürdürüyor. Kendisine özel antrenör tutan ve çalışmalarını özel bir spor salonunda gerçekleştiren genç oyuncu sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesiyle birlikt

'Trabzonspor ile anlaşacağım'

Bursaspor'da sözleşme uzatmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Eren Albayrak çalışmalarını sürdürüyor. Kendisine özel antrenör tutan ve çalışmalarını özel bir spor salonunda gerçekleştiren genç oyuncu sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Bursaspor'dan ayrılacak.

 

Öğretmen olan anne babasının Bursa'ya tayini üzerine Bursaspor'un altyapısına giren, kısa sürede keşfedildiği için 13 yaşında profesyonel yapılan Eren, ö dönhem takımı çalıştıran Bülent Korkmaz döneminde Bursaspor'un A takımına yükseldi. U-18 Milli Takımında da oynayan Eren Albayrak, Bursaspor'dan ayrılmak istediği için 16 Ekim 2010'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın tüm ikna çalışmalarına rağmen sözleşme uzatmadığı gerekçesiyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. Bir yandan A-2 takımı ile antrenmanlarına devam eden ancak maç kadrolarına alınmayan genç oyuncu haftanın 3 günü de özel bir spor salonunda formunu yüksek tutmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Eren, açıklamalarda bulundu.

 

"5 DAKİKA OYNASAM İMZALARDIM"

Teknik Direktör Sağlam'ın kendisine şans vermediğini, Bursaspor'da oynamak istediğini defalarca söylediğini belirten genç oyuncu, "Bana 5 dakika şans verseydi, Bursaspor ile imzalardım. Ancak bana bu imkan tanınmadı. Ben Bursasporluyum. Bir gün yine Bursaspor'a döneceğim" diye konuştu.

 

"TRABZONSPOR İLE GÖRÜŞMEMİZ SÜRÜYOR"

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve Trabzonspor başta olmak üzere İstanbul takımlarının da kendisi için teklifte bulunduğunu ifade eden genç sol kanat oyuncusu, "Bir aksilik çıkmazsa sezon sonunda Trabzonspor ile anlaşacağım. Görüşmeler sürüyor. 1-2 yıl Trabzonspor'da oynayıp daha sonra Avrupa'ya gitmek istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler