Trabzonspor ikiye bölündü

Haber61  - Spor Servisi  -  Trabzonspor Divan Kurulu’nun 14 Şubat tarihinde yapılacak genel kurul öncesi kurula başkan olmak isteyenler isimler öne çıkıyorlar. Şu ana kadar iki isim Kurula başkanlık yapmak için öne çıkarken bu isimler beraberinde de tartı

Trabzonspor ikiye bölündü

Haber61  - Spor Servisi  -  Trabzonspor Divan Kurulu’nun 14 Şubat tarihinde yapılacak genel kurul öncesi kurula başkan olmak isteyenler isimler öne çıkıyorlar. Şu ana kadar iki isim Kurula başkanlık yapmak için öne çıkarken bu isimler beraberinde de tartışmalara neden oluyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na yakınlığı ile bilinen Nadir Saral’a mevcut divan destek olurken diğer Aday Ali Sürmen’de Özkan Sümer olmak üzere muhalefetin başını çektiği grup diğer gruplar destek oluyor. Bu ikiye bölünmüşlüğün karşısına bir grubun daha itiraz ettiği ve tek liste olarak seçime girilmesini istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor