Trabzonspor ikinci yarıya böyle hazırlanacak

12 Ocak Pazartesi günü devre arası hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başlayacak olan bordo-mavili takımda teknik direktör Ersun Yanal, uygulayacağı yeni antrenman metotlarıyla sakatlıkların önüne geçmeyi hedefliyor.Spor salonuna kazandırılaca

Trabzonspor ikinci yarıya böyle hazırlanacak

12 Ocak Pazartesi günü devre arası hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başlayacak olan bordo-mavili takımda teknik direktör Ersun Yanal, uygulayacağı yeni antrenman metotlarıyla sakatlıkların önüne geçmeyi hedefliyor.

Spor salonuna kazandırılacak teknolojik aletlerle futbolcuların nabız atım sayısı ve yorgunluklarını ölçülecek. Bu sistemle birlikte Yanal, kas sakatlıklarının önüne geçmeyi amaçlıyor. Antrenman sırasında nabız atımı yüksek ve yorgun olan bir oyuncu veriler ışığında idmanı bırakması istenecek ve salonda çalışması sağlanacak.

Böylelikle, sezon öncesi kamplarda yaşanan kas sakatlıklarının büyük ölçüde önüne geçiliyor. Sezon başında Trabzonspor'da bir çok oyuncu kas yırtılmasıyla karşı karşıya kalmıştı ve sezona başlayamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor