Trabzonspor için yeni transfer iddiası!

 Trabzonspor transferde yabancı oyuncularla görüşmelerinin sürdürürken diğer taraftanda yurt içinde genç oyuncularla ilgili girişimlerde bulunuyor. Trabzonspor ile iligili olarak her günyeni bir iddia ortaya atılırken henüz yabancı transferinde olumlu bir

Trabzonspor için yeni transfer iddiası!

 Trabzonspor transferde yabancı oyuncularla görüşmelerinin sürdürürken diğer taraftanda yurt içinde genç oyuncularla ilgili girişimlerde bulunuyor. Trabzonspor ile iligili olarak her günyeni bir iddia ortaya atılırken henüz yabancı transferinde olumlu bir gelişme sağlanamadı

Yeni iddia Antalyalılar

Antalyaspor, Musa Nizam için 700 bin Euro Milli futbolcusu Emrah Başsan için de 1.5 milyon Euro'da diretirken, Trabzonspor'un bir miktar para + takas oyuncu teklifiyle güney ekibini ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

Trabzonspor'un iki oyuncuyu 1.5 milyon Euro'ya bitirmek istediği Antalyaspor'la olan görüşmeleri hızlandırdığı belirtiliyor. Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek Antalyaspor, yüksek maliyet nedeniyle oyuncuları satıp kasasına nakit para koymayı arzuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor