Trabzonspor için transfer iddiası!

Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic'in yeni teknik direktör olmasından sonra yabancı transfer için harekete geçildi. Boşnak teknik adamın en az 4-5 iyi yabancı transferi istemesi üzerine bordo mavili ekip anında Halilhodzic'in verdiği isimler üzerinde araştı

Trabzonspor için transfer iddiası!

Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic'in yeni teknik direktör olmasından sonra yabancı transfer için harekete geçildi. Boşnak teknik adamın en az 4-5 iyi yabancı transferi istemesi üzerine bordo mavili ekip anında Halilhodzic'in verdiği isimler üzerinde araştırmaya başladı.

Bordo mavili takımdaki bu hareketlilik dış basının da gözünden kaçmazken hemen her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılıyor. Bu iddialardan sonuncusuda Africanfootbol'dan geldi.

Africanfootbal'da çıkan habere göre Trabzonspor, Halilhodzic'in Cezayiir Milli Takımı'ndan öğrencisi olan Medjani için devreye girdi. İddiaya göre Monacolu futbolcu için bordo mavili takım 2 Milyon Euro'yu gözden çıkardı. Haberde 29 yaşındaki stoperinde Halilhodzic'le çalışmayı çok istediği ve bu tranfer için kulübüyle görüşeceği öne sürüldü.

Bu iddia Trabzonspor cephesinden henüz doğrulanmazken benzer iddiaların gelecek günlerde sıkça gündeme gelebileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor