"Trabzonspor için tehlikeli adım"

TÜFAD Trabzonspor'un altyapısı için açıklamada bulundu.

"Trabzonspor için tehlikeli adım"
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi Trabzonspor'un altyapısının başına yabancı bir teknik direktör getirilmesi konsunda açıklamalarda bulundu.

TÜFAD'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Trabzonspor’daki gelişmeleri yakinen takip etmekteyiz. Özellikle teknik konularda atılmak istenen adımların camiayı derinden etkilememesi ve bölmeye zemin hazırlamaması dileğimizdir.

Büyük Trabzonspor’umuzun öncelikli sorunu altyapı değildir. Kulübümüzün teknik ve idari anlamda yapılanmaya gitmesi kendilerinin en doğal hakkıdır. Yeni düşünülen oluşumda Trabzon’daki antrenör ve idarici arkadaşlarımızın karşı karşıya getirilmemesine çok dikkat edilmelidir.

TÜFAD olarak hiçbir kurumun işine, anlayışına ve tasarruflarına karışmak gibi bir düşüncemiz olmamıştır.

Ancak profesyonel yapılanmada ve scout ekibinde bir tek Trabzonlu ve Trabzonsporlu teknik adam olmayışı antrenör camiasını derinden üzmüştür.

Alt yapı için üretilen senaryoların son günlerde kişilerin onuruna dokunacak seviyeye geldiğini görmekteyiz. Medyada alt yapı için defalarca haber çıkmasına karşın Trabzonspor yönetiminin bu konuda sessiz kalması bizleri endişeye sürüklemiştir. Son yıllarda Trabzonspor’umuzun en verimli departmanı haline gelen alt yapının yabancılaştırılması düşüncesi Trabzonspor için son derece tehlikeli adımlar olarak görmekteyiz.

900 Üyeli TÜFAD ailesini yok saymak, bu oluşumun dışına itmek Trabzonlu antrenörlerin hak ettiği bir davranış değildir. Unutmayalım ki; Trabzonspor’u şampiyon yapan değerlerin tamamı Trabzonlu ve Trabzonsporlu Antrenörler ve Futbolcular değil miydi?

 Anlayışımız, düşüncemiz ve görüşlerimiz farklıda olsa hepimiz bu toprakların insanlarıyız. Bizlerin bölünmeye değil birleşerek büyümeye ihtiyacımız olduğunu belirtir, sevgi ve saygılarımızı sunarız."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler