Trabzonspor için tarihi toplantı

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu başkanı Ali Sürmen ve yönetim Kurulu üyeleri  Trabzon’da tarihi toplantılardan birine daha imza atıyor. Divan Başkanlık Kurulu başkanlığı Trabzonspor eski başkanları asbaşkanları ve Divan kurulu başkanları ile bir araya

Trabzonspor için tarihi toplantı

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu başkanı Ali Sürmen ve yönetim Kurulu üyeleri  Trabzon’da tarihi toplantılardan birine daha imza atıyor. Divan Başkanlık Kurulu başkanlığı Trabzonspor eski başkanları asbaşkanları ve Divan kurulu başkanları ile bir araya geldi.

Ziyabey‘de bulunan Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu binasında yapılan toplantı saat 14.00'da başladı

Toplantıda Trabzonspor Genel kurulu ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulunulacak.

Toplantıya Trabzonspor tüm eski başkanları, asbaşkanları ve Divan Başkanlık kurulu eski başkanları davet edildi.

Saat 14 00 da başlayan Divan Başkanlık Kurulu toplantısına Trabzonspor eski başkanlarından Faruk Nafız Özak,  Özkan Sümer Atay Aktuğ ve Salih Erdem katılırken eski asbaşkanlardan Hayrettin Hacısalihoğlu ile Divan başkanlık kurulu eski başkanı Nizamettin Algan toplantıda hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor