Trabzonspor için kritik tarih

Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 23 Ocak - 8 Şubat tarihleri arasında oynayacağı 5 maç Trabzonspor'un bu sezonki yol haritasını büyük bir ölçüde belirlemiş olacak.23 Ocak Sivasspor (Lig), 27 Ocak Keçiörengücü (Kupa), 1 Şubat Kayseri Erc

Trabzonspor için kritik tarih

Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 23 Ocak - 8 Şubat tarihleri arasında oynayacağı 5 maç Trabzonspor'un bu sezonki yol haritasını büyük bir ölçüde belirlemiş olacak.

23 Ocak Sivasspor (Lig), 27 Ocak Keçiörengücü (Kupa), 1 Şubat Kayseri Erciyesspor (Lig), 5 Şubat Akhisar Belediyespor (Kupa) ve 8 Şubat Fenerbahçe (Lig) ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçların sonuçlarına göre ligdeki ve kupadaki kaderini şekillendirecek.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk 3 maçında hesaba 9 puan koyan Trabzonspor, söz konusu puanları elde etmesi durumunda zirve yarışına yeniden ortak olabilecek.

Karadeniz ekibi kupa maçlarında alacağı bir galibiyetle ise bir üst tura çıkmayı garantilemiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor