Trabzonspor için kader ayı!

İlk hafta Beşiktaş’a kötü bir futbolla 2-0 mağlup olan Trabzonspor, evindeki 2-1’lik Rizespor zaferinin ardından Akhisar Belediye karşısında 3-0’lık ağır bir yenilgi aldı.Baskı iyice arttıÖzellikle bu mağlubiyetin ardından futbolculara ve teknik heyete se

Trabzonspor için kader ayı!

İlk hafta Beşiktaş’a kötü bir futbolla 2-0 mağlup olan Trabzonspor, evindeki 2-1’lik Rizespor zaferinin ardından Akhisar Belediye karşısında 3-0’lık ağır bir yenilgi aldı.

Baskı iyice arttı

Özellikle bu mağlubiyetin ardından futbolculara ve teknik heyete sert eleştiriler yöneltilmeye başlandı. Bir de forvet transferi yapılmayınca, yönetimin ve teknik ekibin üzerindeki baskı arttı. Bordo-Mavili ekip bir an önce çıkış yakalayıp ligde üst sıralara tırmanmak istiyor. Ancak önünde çok zorlu bir süreç var. Yarınki Karabükspor mücadelesiyle birlikte Fırtına keskin viraja giriyor. Milli maçlar sonrası tam kadro çalışma imkanı bulan Mustafa Akçay, öğrencilerine bu zorlu periyot öncesinde uyarılarda bulundu. Akçay, milli takımın ekim ayında Estonya ve Hollanda ile oynayacağı maçlara kadarki sürecin kendileri açısından çok kritik olduğunu anlattı.

‘En az hasarla geçersek...’

Deneyimli çalıştırıcı, “Ekim ayının ortasına kadar oynayacağımız karşılaşmalar hem ligdeki, hem de Avrupa’daki konumumuz açısından belirleyici olacak. Bu süreci en iyi şekilde geçirmek bizim için son derece önemli. Sizden elinizden gelenin en iyisini değil, ondan da fazlasını sahaya yansıtmanızı istiyorum. Eğer bu periyodu en az hasarla atlatırsak, sezonun geri kalanında hedeflerimize ulaşmamız çok daha kolay olacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler