Trabzonspor için iddialar bitmiyor!

Transfer döneminde bir çok ünlü yıldızla ismi anılan Trabzonspor için iddialar bitmek bilrmiyor. İddialara her gün bir yenisi eklenirken son iddia da İtalya'dan geldi. İtalyan basınına göre Trabzonspor , Galatasaray'ın da gündemine gelen Andrea Dossena il

Trabzonspor için iddialar bitmiyor!

Transfer döneminde bir çok ünlü yıldızla ismi anılan Trabzonspor için iddialar bitmek bilrmiyor. İddialara her gün bir yenisi eklenirken son iddia da İtalya'dan geldi. İtalyan basınına göre Trabzonspor , Galatasaray'ın da gündemine gelen Andrea Dossena ile ilgileniyor.

Habere göre Trabzonspor, sol bek arayışlarını İtalya'da sürdürüyor.

Trabzonspor'un, Napoli'den ayrılması kesinleşen ve kendine kulüp arayan İtalyan sol bek oyuncusu Andrea Dossena ile ilgilendiği haberleri İtalyan basınında öne çıktı. Daha önce Liverpool için İtalya dışına çıkan ve bu macerası başarılı geçmeyen Dossena'nın Trabzonspor'dan düşünmek için süre istediği, kesin kararını gelecek hafta içerisinde vereceği belirtildi.

15.20130818104508.jpg

Geçtiğimiz günlerde adı Galatasaray için de geçen Dossena'yı Serie A ekiplerinden Parma ve Torino da isiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor