Trabzonspor için Avrupa şart!

Trabzonspor’da futbolcusundan taraftarına, yönetiminden teknik heyetine kadar herkesin aklı fikri Avrupa Ligi biletinde. Kasımpaşa ve Elazığspor beraberlikleriyle 4. sırayı kaptırıp, 6. sıraya gerileyen Bordo- Mavililer’de kaptanlar Olcan Adın ve Onur Kıv

Trabzonspor için Avrupa şart!
Trabzonspor’da futbolcusundan taraftarına, yönetiminden teknik heyetine kadar herkesin aklı fikri Avrupa Ligi biletinde.
 
Kasımpaşa ve Elazığspor beraberlikleriyle 4. sırayı kaptırıp, 6. sıraya gerileyen Bordo- Mavililer’de kaptanlar Olcan Adın ve Onur Kıvrak, olağanüstü hal ilan etti! Özer Hurmacı’yla birlikte takım arkadaşlarıyla bir toplantı yapan bu üçlü, Avrupa Ligi’nin kendileri açısından ne kadar önemli olduğunu hatırlattı. Üç yıldız, “Bu sezon Avrupa Ligi’nde çok güzel bir macera yaşadık. Taraftarlarımızı ve ülkemizi gururlandırdık. Aynısını önümüzdeki sezon da yaşatmalıyız. Avrupa bizim için olmazsa olmaz. Önümüzde 7 maç kaldı. Bunların hepsini kazanıp, Avrupa Ligi biletini alalım. Yazın tatilimizi de rahat rahat yapalım” ifadelerini kullandılar. 
 
‘Çok pişman oluruz’ 
Onur Kıvrak, Olcan Adın ve Özer Hurmacı, Avrupa’ya gidememeleri halinde bunun acısını önümüzdeki sezon yaşayacaklarını belirterek, “Rakiplerimiz Şampiyonlar Ligi’nde ve Avrupa Ligi’nde ter dökerken biz onları televizyondan izlemek zorunda kalırız. Bu hepimize acı verir. Çok pişman oluruz. Artık herkes takım için elinden gelenin de fazlasını vermek zorunda” diye konuştular. Bu arada, Kasımpaşa’dan kiralık olarak gelmesine rağmen Özer’in de kaptanlarla birlikte söz alması

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor