"Trabzonspor için ateşleyici olacak"

Trabzonspor Medical Park Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi 24. haftasında oynayacağı Pınar Karşıyaka karşılaşmasının çalışmalarını bugün yaptığı son antrenmanla tamamladı. Baş Antrenör Nenad Markoviç nezaretinde  taktiğe yönelik çalışma yapan bordo - mavi

"Trabzonspor için ateşleyici olacak"
Trabzonspor Medical Park Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi 24. haftasında oynayacağı Pınar Karşıyaka karşılaşmasının çalışmalarını bugün yaptığı son antrenmanla tamamladı.
 
Baş Antrenör Nenad Markoviç nezaretinde  taktiğe yönelik çalışma yapan bordo - mavili ekibimizde, İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka maçından alınacak  tek bir sonuç düşüncesi hakim, o da mutlak galibiyet..
 
Türkiye Basketbol Liginde son 3 maçta alınan mağlubiyetlerden dersler çıkartılması gerektiğini vurgulayan Boşnak çalıştırıcı, " Pınar Karşıyaka güçlü bir ekip, fakat bizimde galibiyetlere ihtiyacımız var. Euro Challenge Final Four müsabakalarının Trabzon da oynayacak olması camia olarak bizleri çok mutlu etti. Bu moral Pınar Karşıyaka maçında bizi ateşleyici etken olacaktır. Bu önemli maçta Trabzonspor taraftarının desteğine ihtiyacımız var. Umuyorum ki, Hayri Gür'de coşkulu taraftarlarımızla galibiyete uzanırız" dedi. 
 
Türkiye Basketbol Ligi 24. hafta karşılaşmasında takımımız Hayri Gür Spor Salonu'nda Pınar Karşıyaka'yı konuk edecek Lig TV 3'ten canlı olarak yayınlanacak mücadele saat 16:30’da başlayacak. TBL tarihinde toplam 113 karşılaşma yapan takımımız söz konusu maçlarda 39 galibiyet alırken 74 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Daha önce Pınar Karşıyaka ile 7 kez karşılaşan Trabzonspor Medical Park takımımız, rakibi karşısında 4 galibiyet alırken, 3 maçta ise galip gelemedi. Lig'in ilk yarısında Karşıyaka Arena da oynan karşılaşmayı takımımız Pınar Karşıyaka'yı 91-87 lik skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Karşılaşma öncesi, Trabzonspor Medical Park ; ligde oynadığı 23 maçta 10 galibiyet 13 mağlubiyetle 11. sırada yer alırken, rakip Pınar Karşıyaka ise 14 galibiyet 9 mağlubiyetle 4. sırada bulunuyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler