Trabzonspor Hukuk Kurulu’ndan protesto!

Şike illetiyle adeta savaş veren ve Trabzonspor’un haklarını sonuna kadar arayan Trabzonspor Hukuk Kurulu önemli bir karara imza attı.Trabzonspor hukuk kurulu , özellikle şike sürecindeki yanlı anlayışıyla şikecilere çanak tutarak avukatlık yapan Hürriyet

Trabzonspor Hukuk Kurulu’ndan protesto!

Şike illetiyle adeta savaş veren ve Trabzonspor’un haklarını sonuna kadar arayan Trabzonspor Hukuk Kurulu önemli bir karara imza attı.

Trabzonspor hukuk kurulu , özellikle şike sürecindeki yanlı anlayışıyla şikecilere çanak tutarak avukatlık yapan Hürriyet gazetesine hiçbir şekilde demeç  vermeme kararı aldı.

Hukuk Kurulu üyesi Atilla Dilaver’in kişisel paylaşım sitesinden duyurduğu gelişme için “ Şike örgütü bülteni gibi davranan medya organlarında çıkan her habere ve yoruma ihtiyatla yaklaşınız. Kaynağından öğreniniz” şeklinde bir açıklama yapması da direk bahsi geçen gazeteyi hedef alarak gösterdiği tepki olarak yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler